Χριστοφορίδης, Γρόλλιος εισηγητές σε ημερίδα για το Αθλητικό Δίκαιο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) διοργανώνει ημερίδα σήμερα και ώρα 14.00 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του TAE KWON DO, στο Φάληρο, με θέμα:

Στην Αθήνα βρίσκονται σήμερα οι νομικοί του AΡΗ Σπύρος Χριστοφορίδης και Χρήστος Γρόλλιος, οι οποίοι θα είναι εισηγητές σε ημερίδα για το Αθλητικό Δίκαιο.

Το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.)  διοργανώνει ημερίδα  σήμερα και ώρα 14.00 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του TAE KWON DO, στο Φάληρο, με θέμα:

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ     ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4326/2015

Στην ημερίδα, η οποία δεν έχει κόστος συμμετοχής-εγγραφής, θα  αναλυθεί και θα συζητηθεί το νομικό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την στελέχωση των πειθαρχικών – δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και των λοιπών ποδοσφαιρικών φορέων με τακτικούς δικαστές μετά την πρόσφατη νομοθέτησή του με τον νόμο 4326/2015.

Εισηγήσεις:

Το άρθρο 89 του Συντάγματος περί δικαστικών ασυμβιβάστων: ανάλυση – ερμηνεία ( Σ. Χριστοφορίδης, Δικηγόρος-Μέλος ΙΔΕΑΔ)
Το άρθρο 5 Ν.4326/2015 περί τοποθέτησης τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου: ανάλυση – ερμηνεία ( Χ. Γρόλλιος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)
Τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της ( Γ. Παναγόπουλος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)
Σύνοψη-συμπεράσματα στο πλαίσιο της νέας περί αυτοδιοίκητου διάταξης του Ν.4326/2015 ( Α. Μαλάτος, Πρόεδρος ΙΔΕΑΔ)

Προτεινόμενα Άρθρα