"Ενθουσιασμένοι που παίζουμε με τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Κρύας Βρύσης, Γιάννης Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή "AllAboutARIS on AIR" και τον Αλέξη Σαββόπουλο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΡΗ.

Αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης είπε: “Είναι ένα ματς που το περιμένουμε με ανυπομονησία γιατί παίζουμε με ένα μεγάλο όνομα όπως ο ΑΡΗΣ. Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι τα μεγέθη δεν είναι ισοδύναμα, ο ΑΡΗΣ δεν είναι γι’΄αυτή την κατηγορία. Αν δούμε τους παίκτες του ΑΡΗ, αμέσως γίνεται φαβορί για την άνοδο, όποιος είναι αντίπαλος του θα έχει πρόβλημα” και πρόσθεσε: “Θα πρέπει πρώτα να έρθουν τα αποτελέσματα και μετά να πεις ότι ήταν εύκολο. Αν πεις κάτι από τώρα, μόνο εντυπώσεις μπορείς να δημιουργήσεις. Εμείς ήμαστε νεοφώτιστοι, μετά από 13 χρόνια στην Γ’ Εθνική. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γίνεται καλή δουλειά και προχωράμε συγκρατημένοι. Στόχος για φέτος μια καλή πορεία και η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Εφόσον 8 πέφτουν και 8 παραμένουν, τότε με δύο καλά αποτελέσματα πας για άνοδο, με δύο άσχημα για πτώση”.
Όσον αφορά την απουσία του κόσμου του ΑΡΗ είπε: “Δεν ξέρω να το προτιμώ που είναι κεκλεισμένων των θυρών ή θα το ήθελα με κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουν πολλοί γιατι θα είναι το πρώτο του ΑΡΗ, θέλουμε να κοντράρουμε το παιχνίδι, αν δεν το κερδίσουμε τουλάχιστον να κερδίσουμε τις εντυπώσεις”.

Προτεινόμενα Άρθρα