Αυτή είναι η Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Δεν ήταν η καλύτερή της εμφάνιση. Ούτε καν κοντά σε μια από αυτές που θα ικανοποιούσε τον απαιτητικό Φαν Χάαλ. Ήταν όμως μια από εκείνες που θύμισαν την παλιά καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Που δεν τα παρατά ακόμη κι αν βρίσκεται πίσω στο σκορ! Που δεν παραδίνεται ακόμη κι αν βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση! Και κάπως έτσι γύρισε το ματς με την Βόλφσμπουργκ και παρότι κινδύνεψε στο φινάλε επικράτησε 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Την ίδια ώρα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με τρία τέρματα της Αϊντχόφεν και παρά την τρομερή αντεπίθεση των Ολλανδών νίκησε 3-2.

Εδώ είναι «Ολντ Τράφορντ»!

Η ήττα στο Αϊντχόφεν δεν άφηνε κανένα περιθώριο για γκέλα, όμως η Βόλφσμπουργκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο «Ολντ Τράφορντ»! Έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό που ξεκίνησε πίσω από την σέντρα, ο Κρούζε είδε την κίνηση του Καλιγκιούρι, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0.

Ένα γκολ όμως που έκανε περισσότερο καλό παρά κακό στη Γιουνάιτεντ που θυμήθηκε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Και μπορεί ο Ρούνεϊ να σπατάλησε τη μοναδική ευκαιρία που του έφτιαξε ο Μαρσιάλ. Δεν μπορούσε όμως να κάνει το ίδιο ο Μάτα από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Και πάλι ο Ισπανός είχε την λύση! Με… άρρωστη ασίστ με τακουνάκι έκανε όλη την δουλειά για τον Σμόλινγκ, ο οποίος «τρύπησε» την γερμανική άμυνα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 σηματοδοτώντας μια από τις ανατροπές σήμα κατατεθέν των «κόκκινων διαβόλων»!

Προτεινόμενα Άρθρα