Δίχτυ ασφαλείας στο Παλέ

από AllAboutARIS

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ πήρε την απόφαση να εγκαταστήσει δίχτυ ασφαλείας μπροστά στο πέταλο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να επεκταθεί η χρήση του και στις θύρες 8 και 9 του "Nick Galis Hall".

Οι αναφορές του Νίκου Λάσκαρη στα περιστατικά ρήψης αντικειμένων (που στάθηκαν αφορμή να τιμωρηθεί η ΚΑΕ την περσινή περίοδο) και στην πάταξή τους είναι αρκετές τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου του ΑΡΗ, όσο και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες.

Στο πλαίσιο καταπολέμησης και αποτροπής ανάλογων φαινομένων και στη φετινή σεζόν, οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισαν να εγκαταστήσουν δίχτυ ασφαλείας μπροστά στο πέταλο αλλά και στις θύρες 8 και 9. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ ειδική μέριμνα γίνεται ώστε το δίχτυ αυτό να μην επηρεάζει την ορατότητα των φιλάθλων.

Ανάλογα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ, ενώ όσον αφορά τον ΑΡΗ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το δίχτυ θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν ή θα είναι ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί μόνο στα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν ιδιαίτερη προσοχή από τους φιλάθλους του ΑΡΗ και πάνω σε αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την προσεχή Δευτέρα μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη και εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών.

Προτεινόμενα Άρθρα