«Θα βγει πρώτος σκόρερ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πολύ καλή επιλογή για τον ΑΡΗ»

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι η τελευταία, χρονικά, προσθήκη στο ρόστερ του ΑΡΗ, τον οποίο θα βοηθήσει σημαντικά σύμφωνα με τον Λεωνίδα Μπίλη.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου γνωρίζει πολύ καλά τον 29χρονο επιθετικό, αφού δούλεψε μαζί του στον Πιερικό, στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Εκανε λόγο για έναν παίκτη με πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και προέβλεψε την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ την φετινή σεζόν.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Κυβελίδη: «Ηταν τo μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του,για αυτό και πήγε από μικρή ηλικία στο Στρασβούργο. Στο Αιγάλεω δεν δουλεύτηκε όπως θα έπρεπε. Ηταν άτυχος. Σε όποια ομάδα πήγε, την έβγαλε απροπρόσωπη. Πάντα έβγαινε πρώτος σκόρερ. Είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει».

Για την παρουσία του στο Στρασβούργο και την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Εκεί είχε υψηλό συμβόλαιο και αό την στιγμή που η ομάδα του αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η μητέρα του επέμενε να γυρίσει. Φόρεσε την φανέλα του Πιερικού με τον οποίο ανέβηκε στην Γ’ Εθνική και από εκεί τον πήρε και το Αιγάλεω».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κυβελίδη: «Ο κ. Αναστόπουλος έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και για το ύψος του, στα πρώτα μέτρα είναι γρήγορος. Εχει καλά τελειώματα και πολύ καλή τεχνική κατάρτηση. Πιστεύω ότι ο Λεωνίδας θα βγει πρώτος σκόρερ στην κατηγορία».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει τον Κυβελίδη το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ θα βρει απέναντι του πολύ κλειστές άμυνες: «Μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν σκοράρει μόνο, αλλά επίσης δημιουργεί. Είναι πολύ καλός στις προσωπικές μονομαχίες και στο ένας εναντίον ενός. Εχει όλες τις ικανότητες να δημιουργήσει και να εκτελέσει».

Για την φετινή χρονιά του ΑΡΗ στην Γ’ Εθνική: «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΡΗ. Δεν πρέπει να παρασυσρθεί. Βλέπουμε τι έπαθε και ο ΟΦΗ. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ ιδιαίτερο. Τα περισσότερα γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο καθαρός χρόνος ενός αγώνα είναι πολύ μικρός, μαζί και με διάφορες καθυστερήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα