«Να συνεισφέρω από οποιαδήποτε θέση, σε ένα υγιές σχήμα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θετικός, αλλά υπό προϋποθέσεις ο Δημήτρης Καραμανλής, όσον αφορά την παρουσία του στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΡΗ (αριστερά στην φωτογραφία), μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» γα την επόμενη μέρα του Ερασιτέχνηκαι τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη παρουσίας μίας υγιούς κατάστασης.

Για την πολύ μικρή συνέλευση στην χθεσινή Γενική Σνέλευση: «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παρευρέθηκα σε ΓΣ του συλλ΄γου. Θεώρησα ότι έπρεπε να είμαι εκεί. Δεν είχε την προσέλευση που περίμενα».

Για τα σενάρια που θέλουν να εμπλέκεται σε κάποια κίνηση για το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη: «Τις τελευταίες ημέρες έχω κάει κάποιες κουβέντες. Αρχή όμως είναι, ότι πρέπει να δω πρώτα κάποια υγιή κίνηση, για να συμμετέχω στο συμβούλιο. Πρέπει να γίνε πρώτα μία συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη, αφού το βασικό εργαλείο του ΑΣ, είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα. Να δούμε στη συνέχεια τα οικονομικά και να κάνουμε μία ομάδα ατόμων που αγαπούν τον ΑΡΗ και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, αναλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Πρέπει να υπάρχει γνώση και πλήρης διαφάνεια, ώστε όλα να γίνονται γνωστά τον κόσμο του ΑΡΗ.

Η κύρια πηγή εσόδων του Ερασιτέχνη, είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μαζί με αυτό, τα βασικά εργαλεία του ΑΣ είναι το κολυμβητήριο, τα καταστήματα και φυσικά ο κόσμος. Αυτά τα εργαλεία, πρέπει να είναι διαθέσιμα και να υπάρχει συνεργασία».

Για το εάν είχε την ευκαιρά να μιλήσει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Επιδίωξα μόνος μου να μιλήσω μαζί του, γιατί ανησυχώ για τις ακαδημίες. Καταλαβαίνω όμως ότι έχει πολλές υποχρεώσεις και έτσι δεν καταφέραμε να βρεθούμε. Πιστεύω όμως ότι αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί ο χρόνος για να συναντηθούμε και να δούμ ποιες είναι οι σκέψεις του. Ετσι ώστε να αποφασίσω και εγώ αν θα εμπλακώ με αυτό το κομμάτι».

Για το αν θα συμμετάσχει σε συγκεκριμένη κίνηση: «Σε οποιαδήοτε υγιή κίνηση, είμαι έτοιμος γα να συνεισφέρω, χωρίς να θέλω να γίνω πρόεδρος. Θέλω να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση και όπως μπορώ. Σημασία δεν έχει ποιος θα είναι πρόεδρος, αλλα το νέο σχήμα να είναι σοβαρό. Ο πρόεδρος όμως, θα πρέπει να δουλεύει 25 ώρες την μέρα, για να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο».

Για τις ακαδημίες: «Εχουν πάρει τον δρόμο τους. Εγινε πολύ σοβαρή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, από μένα και τον κ.Αλεξιάδη. Αυτό θα το δουν και οι γονείς και μακάρι να το εκτιμήσουν».

Για την ΓΣ της επόμενης Δευτέρας: «Πρέπει να υπάρξει προσέλευση στην επόμενη ΓΣ, ώστε να παρθούν αποφάσεις την ερχόμενη Δευτέρα και ο ΑΣ να βρειτον δρόμο του».

Προτεινόμενα Άρθρα