Απροθυμία…

από AllAboutARIS

Η σκληρή πραγματικότητα της απαξίωσης του ερασιτέχνη.

Η Γ.Σ του ερασιτέχνη μπορεί να μετατέθηκε για την Δευτέρα δίνοντας λίγες παραπάνω μέρες για τις ζυμώσεις μεταξύ όσων μπορεί να ενδιαφέρονται να είναι μεταξύ αυτών που θα προταθούν στο ειρηνοδικείο για να αποτελέσουν την νέα διοίκηση, η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί και να μην φτάσουν.

Και αυτό γιατί γενικά παρατηρείται μια συνολική απροθυμία από νυν, πρώην και μελλοντικά μέλη του Α.Σ να ασχοληθούν με τον σύλλογο. Αυτό είναι μεν θλιβερό από τη μια, αλλά από την άλλη καταγράφει και μια σκληρή πραγματικότητα.

Ο ΑΡΗΣ έχει δυστυχώς στερέψει από ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν στη μάνα του συλλόγου. Αδυνατεί να παράξει νέους παράγοντες με γνώση αλλά και φρέσκιες ιδέες. Λίγο τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης και θα κληθεί να διαχειριστεί η νέα διοίκηση, λίγο το γεγονός ότι γενικά οι διοικήσεις του  Α.Σ (ειδικά πέρσι) αντιμετωπίζονται με καχυποψία, συν ότι θα πρέπει να πάρουν το βάρος της υπογραφής του μνημονίου με την πλευρά Καρυπίδη, προκύπτει μια γενικότερη απροθυμία ενδιαφέροντος, σε σημείο που να κινδυνεύει ο ΑΡΗΣ να μην έχει διοίκηση από εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα