«Ζυμώσεων» συνέχεια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκαθαρίζει μέχρι αύριο η στάση των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν με τον ΑΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον την διάδοχη κατάσταση στην διοίκηση του συλλόγου.

Οι «ζυμώσεις» των τελευταίων ημερών είναι πολλές, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως συγκεντρώνουν εκείνες που γίνονται από συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών, θέμα για το οποίο ενημέρωσε πριν λίγες μέρες το AllAboutARIS.

Μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της εν λόγω κίνησης, στόχος της οποίας θα είναι να φέρει ρευστό και νέες ιδέες στον ΑΣ,. Παράλληλα βέβαια, τις τελευταίες ώρες προκύπτει και ένα ακόμη σενάρο, που έχει να κάνει με την υπάρχουσα διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τωρινό ΔΣ φαίνεται να είναι έτοιμο να συνεχίσει εφόσον δεν προχωρήσει το πλάνο των επχιειρηματιών και δεν εμφανιστεί κάποια άλλη ενδιαφερόμεη πλευρά για τον Ερασιτέχνη. Ο Τάσος Οικονόμου είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο AllAboutARIS ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στην προεδρεία του ΑΣ, είναι όμως ένα ενδεχόιμενο το οποίο δεν πρέπει να αποκλειστεί. Υπομονή λοιπόν, μέχρι την αυριανή Γενική Συνέλευση…

Προτεινόμενα Άρθρα