«Σας περιμένουμε» (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέβηκε στην σκηνή και καλωσόρισε τον κόσμο

Ο Νίκος Λάσκαρης έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι αρκετά επικοινωνιακός και θέλει να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο όσο μπορεί.Αυτό έκανε και χθες, στο πλαίσιο της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέβηκε στην σκήνη και αφού… έπιασε μικρόφωνο, καλωσόρισε τον κόσμο πριν την συναυλία και τους κάλεσε να δώσουν δυναμικό «παρών» στην 2η και τελευταία ημέρα του «Nick Galis Cup».

Η ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει: «Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Nick Galis Cup διεύρυνε φέτος τους ορίζοντές του. Ξέφυγε από την «αυστηρότητα» των τεσσάρων γραμμών του παρκέ και επεκτάθηκε στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Στο «ρεπό» των ομάδων, το Σάββατο (26/09), πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη να ενώνουν τις φωνές τους και να προσφέρουν μια μοναδική βραδιά στους χιλιάδες κόσμου που έδωσαν βροντερό «παρών».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νικόλαος Λάσκαρης, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή, καλωσόρισε το κοινό αλλά και τους καλλιτέχνες και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας μας για μαζική παρουσία στην τελευταία μέρα του 2ου Nick Galis Cup».

Δείτε στην Yellow TV το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ στο κανάλι της στο Youtube. 

Προτεινόμενα Άρθρα