Την ξεγύμνωσε… με βοήθεια

από AllAboutARIS

Συντριβή αποτελεί για τη Μάντσεστερ Σίτι η ήττα με σκορ 4-1 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», σε παιχνίδι που οι «πολίτες» προηγήθηκαν αλλά δέχθηκαν τέσσερα γκολ, δύο εκ των οποίων προήλθαν από θέση οφσάιντ!

Από… γκέλα σε «σφαλιάρα» η Σίτι. Μετά το κάζο με την Γουέστ Χαμ, οι «πολίτες» τα έκαναν μαντάρα στο «White Hart Lane», με την Τότεναμ να τους κάνει πλάκα, 4-1!
Το 1-0 για τους «πολίτες» έγινε στο 25’ όταν από λάθος στη μία περιοχή, ο Τουρέ έτρεξε σχεδόν όλο το γήπεδο και πάσαρε στον Ντε Μπρούινε που από θέση οφσάιντ πλάσαρε εύστοχα. Ο Στέρλινγκ είχε μια ευκαιρία στο 28’, αλλά απέκρουσε ο Γιορίς, όπως έκανε και στο 44’ σε προσπάθεια του Κολάροφ. Ενδιάμεσα, ο Κέιν προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά στο 33’ σπατάλησε την ευκαιρία (σούταρε αντί να πασάρει) και στο 41’ είδε τον Καμπαγέρο να «βγάζει» σίγουρο γκολ. Ένα γκολ που ήρθε τελικά στο 45’ με βολίδα του Ντάιερ από τα 30 μέτρα, σε μια φάση που είχε ξεκινήσει με οφσάιντ του Γουόκερ.

Το 1-1 του πρώτου 45λεπτου δεν προϊδέαζε κανέναν για το τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Κι αφού ο Αγουέρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς, ξεκίνησε το… πάρτι της Τότεναμ. Στο 50’ ο Καμπαγέρο βγήκε χωρίς λόγο και αιτία από την εστία του και ο Αλντερβάιρελντ με κεφαλιά (από φάουλ του Λαμέλα) έγραψε το 2-1. Στο 61’ ο Έρικσον εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και σημάδεψε τη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά, με εξουδετερωμένο τον Καμπαγέρο, ο Κέιν, από θέση οφσάιντ, έγραψε το 3-1! Ένα σουτ του Νάβας (69’, φοβερή επέμβαση του Γιορίς) και ένα του Στέρλινγκ (70’) ήταν η… αναλαμπή της Σίτι που τελικά δέχθηκε κι άλλο γκολ, με τον Λαμέλα να «χορεύει» τους Ντεμικέλις και Καμπαγέρο για το τελικό 4-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Αλί, Λαμέλα (87′ Κάρολ), Σον (77′ Ενζιέ), Έρικσεν (68′ Τσαντλί), Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Κολάροφ, Φερνάντο, Φερναντίνιο (69′ Νασρί), Ντε Μπρόινε, Γιάγια Τουρέ (56′ Χεσούς Νάβας), Στέρλινγκ, Αγουέρο (86′ Ρόμπερτς)

Προτεινόμενα Άρθρα