Με τον χρόνο αντίπαλο

από AllAboutARIS

Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Αναστόπουλος εννιά μέρες πριν από την πρεμιέρα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Αρκετούς… αντιπάλους έχει αυτές τις μέρες ο Νίκος Αναστόπουλος εννιά μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι ο χρόνος. Θα ήθελε να έχει παραπάνω για να δουλέψει με την ομάδα κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, αφού όπως φάνηκε και στο φιλικό με τον Αιολικό το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει πιθανόν ο ΑΡΗΣ στο ξεκίνημα είναι η έλλειψη ομοιογένειας. Αυτό που οι προπονητές συνηθίζουν να αποκαλούν προσαρμογές. Να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και όλοι μαζί αυτό που ζητάει ο προπονητής στο γήπεδο.

Αυτό είναι σημαντικό για ένα λόγο παραπάνω. Γιατί ο ΑΡΗΣ θα βρει απέναντί του ομάδες με κλειστές άμυνες, που θα τον περιμένουν και θα έχουν ως στόχο να καταστρέψουν το παιχνίδι του. Άρα είναι υποχρεωμένος να δουλέψει τους τρόπους με τους οποίους θα τις ξεκλειδώνει.

Ο λίγος χρόνος δεν βοηθάει και σε κάτι ακόμη. Στο λεγόμενο μοντάρισμα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων που γίνεται συνήθως μέσα από φιλικά παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ θα έχει δώσει ως το εναρκτήριο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης μόλις δυο. Άρα αντί των φιλικών, το τεχνικό τιμ θα επιδιώξει το μοντάρισμα της ομάδας αναγκαστικά μέσα από τα επίσημα παιχνίδια, με ό, τι κινδύνους εγκυμονεί για την ομάδα η διαδικασία αυτή στο ξεκίνημα. Και όλα αυτά ενώ οι κίτρινοι θα προσθέσουν τις επόμενες μέρες ακόμη τέσσερα τουλάχιστον νέα πρόσωπα.

Προτεινόμενα Άρθρα