Οι διορθώσεις του Αναστό

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ αποκτά καθημερινά γνώση του ρόστερ και δεν διστάζει να προχωρήσει σε απομάκρυνση παικτών που απέκτησε η διοίκηση μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Σε επαναξιολόγηση του ρόστερ αλλά και των επιλογών που έγιναν από την καινούργια διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος πριν την πρόσληψή του, είναι φανερό ότι προχωράει ο Νίκος Αναστόπουλος. Αυτό μαρτυρούν οι τρεις χθεσινές αποχωρήσεις αλλά και όσες ενδεχομένως επίκεινται.

Ο έλληνας τεχνικός δεν είχε γνώση για πολλές από τις κινήσεις που έγιναν, αρκετές από τις οποίες πάνω στον ενθουσιασμό του Θόδωρου Καρυπίδη και την επιθυμία του να γεμίσει το ρόστερ, δημιουργώντας έτσι ένα πολυάριθμο ρόστερ και με αρκετούς παίκτες στην ίδια θέση. Ο Αναστόπουλος που πάντοτε στις ομάδες του δεν συνηθίζει να δουλεύει με περισσότερους από 23-24 παίκτες, προχώρησε από την πρώτη στιγμή σε μια επαναξιολόγηση του υλικού, παίρνοντας ήδη και τις πρώτες αποφάσεις.

Μάλιστα σε συζήτηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ζήτησε να παγώσουν όλες οι κινήσεις που αφορούν ανανεώσεις κτλ ώστε να κάνει τις εκτιμήσεις του και να εισηγηθεί ποιους χρειάζεται και ποιους όχι.

Προτεινόμενα Άρθρα