H Paysafe επιστρέφει

από AllAboutARIS

Τα capital controls άλλαξαν τα δεδομένα στη στοιχηματική αγορά και παραδοσιακές μέθοδοι πληρωμής όπως η Paysafecard αποχώρησαν από την Ελλάδα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα τόσο στους παίκτες όσο και στις εταιρίες στοιχήματος.

H διακοπή λειτουργίας της κάρτας στη χώρα μας, δημιούργησε τεράστια ζημιά και στην ίδια την εταιρία (η οποία έχει εξαγορασθεί από τη Skrill) η οποία εξ’αρχής αναζητούσε τρόπο επανενεργοποίησης.

Ως γνωστόν, ο λόγος της αποχώρησης ήταν η αδυναμία να μεταφέρουν τα συνεργαζόμενα δίκτυα τα χρήματα στη μητρική εταιρία στη Βρετανία, με τα κεφάλαια να παραμένουν “κολλημένα” στον ελληνικό της λογαριασμό στη Royal Bank of Scotland (RBS).

Η επιστροφή της Paysafe

Η χαλάρωση των capital controls έφερε και το χαρμόσυνο μήνυμα για επιστροφή της Paysafe..στα περίπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να επανέλθει στην αγορά και θα τη δούμε σε πιο σύνθετη μορφή καθώς αναμένεται να προσφέρει και αναλήψεις, ακολουθώντας την πολιτική της Ukash (επίσης έχει εξαγορασθεί από τη Skrill).

Προτεινόμενα Άρθρα