Όλα ανοικτά

από AllAboutARIS

Από τι θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του Τάσου Δεσύπρη σε ένα σχήμα που θα διεκδικήσει το χρίσμα από τα μέλη για να προταθεί στο Ειρηνοδικείο.

Θολό είναι το τοπίο γύρω από την αυριανή Γ.Σ του ερασιτέχνη, αυτή τη φορά με θέμα τη νέα διοίκηση στον σύλλογο από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η θητεία της παρούσας. Οι ζυμώσεις που γίνονται μεταξύ ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να ασχοληθούν με τον ερασιτέχνη ως μέλη του νέου Δ.Σ είναι πολλές τις τελευταίες μέρες αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο αποτέλεσμα.

Κεντρικό πρόσωπο των επαφών είναι ο Τάσος Δεσύπρης που γνωρίζει καλά αφενός τις διαδικασίες και αφετέρου τα προβλήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί η νέα διοίκηση που θα προταθεί στο ειρηνοδικείο. Ο Τάσος Δεσύπρης έχει κάνει τις τελευταίες μέρες αρκετές επαφές, έχει μαζί του ένα αξιόλογο τιμ ανθρώπων, μερικοί εκ των οποίων δεν έχουν προηγούμενη παρουσία σε διοικητικά συμβούλια, αλλά θέτει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για να ασχοληθεί και να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Εκτός από τον προφανή, δηλαδή να έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας των μελών, να υπάρχει συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον νέο έφορο Θόδωρο Καρυπίδη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι για να έχει βιωσιμότητα ο Α.Σ είναι αναγκαίο να τηρούνται όλες οι συμφωνίες που θα υπογραφούν στο μνημόνιο, ανάμεσα στη νέα διοίκηση και τον Καρυπίδη. Ο Τάσος Δεσύπρης έχει ζητήσει ένα ραντεβού από τον νέο ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και από το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθεί και η τελική του απόφαση.

Σε περίπτωση που τελικά ο Δεσύπρης υπαναχωρήσει, τότε είναι άγνωστο αν υπάρχει διάθεση και από ποιον να ηγηθεί αν και εσχάτως ακούγονται σενάριο για πρόταση σε παλιό πρόεδρο του ερασιτέχνη να ασχοληθεί εκ νέου με τον σύλλογο. 

Προτεινόμενα Άρθρα