"Δεν θα έχουμε πρόβλημα για την άνοδο"

από AllAboutARIS

Στον αέρα του «Libero 107,4» και στην εκπομπή εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο Πασχάλης Μελισσάς και μίλησε για το φιλικό του Σαββάτου και τη χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πασχάλης Μελισσάς:
                       
Για τη φιλική ήττα από τον Αιολικό: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανησυχήσουμε γιατί η ομάδα μας είναι καινούρια με πολλά νέα πρόσωπα. Υπάρχει χρόνος να μονταριστεί η ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι από τέτοιου είδους αποτελέσματα μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

Για τις ομοιότητες του τρόπου παιχνιδιού του Αιολικού με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ στη Football League 2: «Το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το μοτίβο, κατοχή της μπάλας για εμάς και κλειστή άμυνα από τον αντίπαλο. Δεν έχουμε ακόμα τη φρεσκάδα και δεν υπήρξαν ατομικές ενέργειες από κάποιους παίκτες μας που έχουν αυτή τη δυνατότητα να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες. Έτσι θα πάει όλο το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο να διασπάμε αυτές τις άμυνες».

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει από τις προσθήκες των νέων παικτών: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι προσγειωμένοι, γνωρίζουν ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά κι αυτό το αντιλήφθηκα από τα πρόσωπα που είδα μετά το φιλικό με τον Αιολικό. Έστω και σε φιλικό, υπάρχει στεναχώρια για την ήττα. Υπάρχει όρεξη για δουλειά, χρειάζεται όμως υπομονή». 

Για το λιγοστό χρόνο που υπάρχει και αν θα παρουσιαστεί έτοιμος ο ΑΡΗΣ με την έναρξη του πρωταθλήματος: «Είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο πρωτάθλημα». 

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΑΡΗ: «Η πορεία του μιλάει από μόνη της. Έχει παραστάσεις, εμπειρία και το κλειδί για να μας μεταμορφώσει». 

Για το αν αισθάνονται την υποχρέωση να επιτύχουν την άνοδο όσο το δυνατόν πιο σύντομα: «Επιβάλλεται να πετύχουμε γρήγορα αυτό τον στόχο για να μην έχουμε ψυχοφθόρες καταστάσεις στο τέλος. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα και θα το δείτε κι εσείς». 

Για το καλοκαίρι που έζησε με τις πολλές ανατροπές: «Ήταν προσωπική επιλογή να περιμένω τον ΑΡΗ. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον κοιτάμε το σήμερα και το αύριο, πως θα μπορέσουμε βοηθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Προτεινόμενα Άρθρα