"Υψηλός ρυθμός σε άμυνα και επίθεση"

από AllAboutARIS

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββας Καμπερίδης, έκανε τον απολογισμό από το τουρνουά στην Λευκάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε αρχικά: “Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι αφενός υπάρχει διάθεση στην άμυνα από όλα τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονο φαίνεται ότι χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά στις λεπτομέρειες. Ειδικότερα σήμερα σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού φάνηκε ότι χρειαζόμαστε δουλειά” και πρόσθεσε: ” Το θετικό είναι ότι ακόμα και σε μέτριες ή κακές βραδιές έχουμε την δυνατότητα να σκοράρουμε, να ανεβάσουμε αρκετά το σκορ. Κάποιες επίσης από τις συνεργασίες που έχουμε δουλέψει είναι αρκετά αποτελεσματικές. Στα αρνητικά, σίγουρα σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού μας δεν είμαστε έτοιμοι, όταν μια ομάδα έχει προσαρμοστεί απέναντι στο παιχνίδι μας δυσκολευόμαστε να πάμε στην επόμενη φάση, να εξελίξουμε δηλαδή την επίθεση μας, να διαβάσουμε το που θα έχουμε πλεονέκτημα. Επίσης σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήταν διαβασμένη στην πικ εντ ρολ άμυνα και έτσι είχαμε πρόβλημα στις περιστροφές μας και ήταν ο λόγος που δεχθήκαμε πολλά τρίποντα”.

Συνεχίζοντας για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας είπε: “Όπως είπα στα Μαυροσκούφεια, είναι λίγο δύσκολο να μιλήσουμε για ποσοστό ετοιμότητας και ο βασικός λόγος είναι ότι ορισμένα παιδιά χρειάζεται ακόμα να μάθουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει το πρωτάθλημα της Α1.Παίκτες που είναι έμπειροι, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν το φάουλ, να παίζουν λίγο… πονηρά και άμυνες που είναι καλά προετοιμασμένες” ενώ για τον στόχο του τεχνικού τιμ όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού της ομάδας τόνισε: “Θέλουμε να πιέσουμε πολύ την μπάλα, κάποιες φορές δεν το καταφέρνουμε στον βαθμό που θέλουμε. Είμαστε καλοί αθλητές, καλά προπονημένοι και έχουμε βάθος στον πάγκο. Θέλουμε να παίζουμε σε υψηλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτός είναι ο στόχος μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα