Δεν ξεχνάνε τον Τσαλδάρη (pics)

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον ΑΡΗ και τον κόσμο του, όντας ένας από τους πάικτες που αγαπήθηκε κατά τις θητείες του στους "κίτρινους". ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα αγωνίζεται φέτος στην Δόξα Λευκάδας, η οποία του έκανε μία εξαιρετική πρόταση επιπέδου Α1, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ο Έλληνας γκαρντ βρέθηκε λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας του ΑΡΗ με τα Τρίκαλα στο κλειστό γυμναστήριο, μιας και μετά έπαιξε η ομάδα του με τον Απόλλωνα Πατρών, και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε αμέσως δέχθηκε τις καλύτερες ευχές από τους φιλάθλους των “κιτρίνων”, οι οποίοι δεν ξέχασαν την προσφορά του στην ομάδα.
Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΡΗ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον περσινό του συμπαίκτη στον ΚΑΟΔ, Θόδωρο Ζάρα αλλά και με όσους έχουν απομείνει απόι την παλιότερη θητεία του στον ΑΡΗ, όπως τον φροντιστή Γιάννη Νικητάκη.
ΟΙ φίλαθλοι του ΑΡΗ όμως δεν τον… άφησαν σε ησυχία μιας και ζήτησαν να βγουν αρκετο΄λι φωτογραφίες μαζί του και αυτός δεν τους χάλασε το χατήρι.

Προτεινόμενα Άρθρα