Εκτός για μήνες ο Σο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αγνωστο αν θα μπορέσει να επιστρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ο άσχημος τραυματισμός του Λουκ Σο στο ματς με την Αϊντχόφεν, αναμένεται να τον αφήσει εκτός για πολλούς μήνες, σύμφωνα με τον Λουίς φαν Χαάλ, με τον διεθνή μπακ να κλαίει στα αποδυτήρια.
 
Ο Σο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το άτσαλο τάκλιν του Έκτορ Μορένο, με μάσκα οξυγόνου. «Έχει διπλό σπάσιμο στο πόδι και είναι στο νοσοκομείο. Θα ταξιδέψει αύριο μαζί μας ή μία μέρα αργότερα και μετά θα χειρουργηθεί στο Μάντσεστερ. Είναι πολύ άσχημο, ένα παιδί που έρχεται στα 18 του στη Γιουνάιτεντ και δυσκολεύεται πολύ στην αρχή, να παίζει φανταστικά μετά και να του συμβαίνει αυτό. Όταν ήταν στα αποδυτήρια με τη μάσκα οξυγόνου έβαλε τα κλάματα. Δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά όταν έχεις τέτοιο κάταγμα είναι τουλάχιστον έξι μήνες και θα χάσει τη φάση των ομίλων νομίζω. Ελπίζω να καταφέρει να επανέλθει μέσα στη σεζόν» δήλωσε ο φαν Χαάλ.

Ο Σο βρήκε το χρόνο να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, γράφοντας μέσω Twitter: «Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν πόσο απογοητευμένος είμαι. Ο δρόμος για την επιστροφή μου ξεκινά τώρα. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Πηγή: gazzetta.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα