Το μνημόνιο

από AllAboutARIS

Τι ειπώθηκε στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων των δυο πλευρών.

Από τη νέα διοίκηση, λογικά του ερασιτέχνη, θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας του ΑΡΗ με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι λόγοι είναι δυο. Ο πρώτος ότι η θητεία της σημερινής διοίκησης λήγει σε μια εβδομάδα και είναι λογικό την απόφαση να την πάρει το νέο Δ.Σ που θα προκύψει και όχι η απερχόμενη από τη στιγμή μάλιστα που τα περισσότερα μέλη της έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν. 

Ο δεύτερος είναι πιο απλός. Οτι ακόμη δεν έχει ετοιμαστεί αφού στη χθεσινή συνάντηση του Χρήστου Γρόλλιου με τον Αρη Μαστρογιάννη, νομικό του Καρυπίδη στην Αθήνα, τέθηκε απλά ένα αρχικό πλάνο και δεν έχει ετοιμαστεί ούτε καν ένα προσχέδιο. Αρα και να θέλουν οι δυο πλευρές δεν προλαβαίνουν. Στη συνάντηση των δυο ανδρών, ο μεν δικηγόρος της πλευράς Καρυπίδη έθεσε κάποια ζητήματα που αφορούν τα χρήματα που θα βάλει ο κ. Καρυπίδης στον ΑΡΗ κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και τι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον η ομάδα ανέλθει στη Football League και συσταθεί η νέα ΠΑΕ. Ο Χρήστος Γρόλλιος ενημέρωσε τον κ. Μαστρογιάννη και για το στάδιο της εκκαθάρισης αφού από εδώ και πέρα η πλευρά του Καρυπίδη είναι αυτή που αναλαμβάνει να την περατώσει. 

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γρόλλιος έθεσε διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων κια τα ποσοστά που δικαιούται ο ερασιτέχνης, κεφαλαιώδες ζήτημα για την βιωσιμότητά του και έπεσε στο τραπέζι η πρόταση της εφάπαξ καταβολής ενός ποσού στον ερασιτέχνη, αφού πρώτα υπολογιστεί και όχι το αναλογούν ποσό μετά από κάθε αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα