Παραιτήθηκε ο Ζντοβτς

από AllAboutARIS

Η ήττα – αποκλεισμός από τη Λετονία προκάλεσε έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό της Σλοβενίας, με τον Γιούρι Ζντοβτς να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της ομοσπονδίας.

Για μία ακόμη χρονιά, η Σλοβενία δεν κατάφερε να κάνει ούτε τα βασικά. Αυτή τη φορά η Λετονία ήταν η ομάδα που έβαλε “στοπ” στην πορεία της προς τις πρώτες θέσεις του Eurobasket. Υπάρχει μεν η δικαιολογία της απουσίας του Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά είναι σαφές πως αυτό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα των “πράσινων”.

Κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται πλήρως ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας δεν θέλησε να κρυφτεί μετά την αναπάντεχη ήττα από την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις. Γι αυτό έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της σλοβενικής ομοσπονδίας, η οποία καλείται πλέον να πάρει αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως η Σλοβενία δεν έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια, αφού ούτε το 2013 (οπότε το Eurobasket διεξήχθη στη χώρα) μπόρεσε να μπει στα μετάλλια. Κι αν όχι τότε, πότε;

Προτεινόμενα Άρθρα