"Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο"

από AllAboutARIS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς έκανε ένα πολύ καλό παινχίδι σε άμυνα και επίθεση, προσφέροντας θέαμα με καρφώματα και κοψίματα.

Ο Αμερικανός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο είπε αρχικά: “Παίξαμε καλά ως ομάδα, παίξαμε δυνατά, έχουμε πολλές δυνατότητες για βελτίωση και σίγουρα θέλω να δω πόσο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Έχσουμε τα περιθώρια να το πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε να μας δει, ήταν ωραία ατμόσφαιρα” ενώ για το αν το στυλ παιχνιδιού του ΑΡΗ θα είναι πιεστική άμυνα και τρέξιμο στην επίθεση είπε: “Ναι νομίζω έτσι θα πάμε. Πρώτα θα παίζουμε σκληρή άμυνα και μετά να σκοράρουμε. Έχουμε πολύ ταλέντο στην επίθεση, θα το αξιοποιήσουμε και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα”.

Για το αν έχει βρει κάποιο ιδανικό… ταίρι στην ομάδα με κάποιον συμπαίκτη του μέσα στο παιχνίδι είπε: “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο δίδυμο με κάποιο συμπαίκτη μου μέσα στην ρακέτα. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα μέσα στο παιχνίδι, έχουμε την δυνατότητα αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι πολλά θα εξαρτηθούν από τον αντίπαλο που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε αγώνα”.

Για το επίπεδο που είναι ο ΑΡΗΣ, τόνισε: “Τα φιλικά είναι για να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε, τι πρέπει να διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα. Δεν πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο μας τώρα, αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο”.

Προτεινόμενα Άρθρα