"Δουλειά, όχι λόγια για να πετύχουμε την άνοδο" (vids)

από AllAboutARIS

Ο Μπάμπης Παυλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΑΡΗΣ θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και πρόσθεσε ότι η παρουσία πολλών γνώριμων παικτών θα βοηθήσει στο κλίμα και την ομοιογένεια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαμπης Παυλίδης:

«Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα. Τώρα ξεκινάμε τη δουλειά ώστε να επιτύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, να κερδίσουμε πρώτα την άνοδο για τη Football League και τη συνέχεια στη Superleague. Μας περιμένει σκληρή δουλειά γιατί ο κόσμος του ΑΡΗ έχει χορτάσει από μεγάλα λόγια. Το ρόστερ έχει ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό που απομένει είναι να έρθει και ο προπονητής προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την ύπαρξη πολλών παδοσφαιριστών από την Βέροια«Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνιζόμασταν μαζί στη Βέροια, έχω συνεργαστεί παλιότερα και με άλλους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ όπως ο Καλογέρης, ο Γεωργιάδης και ο Σαμαράς. Αυτό κάνει πιο οικείο το περιβάλλον για μένα».

Για το αν υπήρξε κάτι που τον προβλημάτισε κάτι πριν πει το “ναι” στον ΑΡΗ: «Το μόνο που με προβλημάτισε για να έρθω στην ομάδα ήταν η Γ’ Εθνική, αλλά όταν μιλάμε για τον ΑΡΗ και την ιστορία του δεν χρειάζεται πολλή σκέψη».

Για τους φετινούς στόχους: «Στόχος αποτελεί μόνο η άνοδος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, αυτό όμως θα φανεί μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

Προτεινόμενα Άρθρα