"Δεν είμαι μόνο εγώ, υπάρχουν και άλλοι ηγέτες στην ομάδα"

από AllAboutARIS

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ ήταν ο ηγέτης του ΑΡΗ όσον αφορά το σκοράρισμα αλλά ο ίδιος παρότι παραδέχθηκε ότι θέλει να είναι αυτός ο ρόλος του, τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άμυνα.

Ο Αμερικανό γκαρντ του ΑΡΗ είπε αρχικά: “Ήταν συναρπαστικό για εμάς, ο πρώτος αγώνας μα ςστο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας. Όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε άμυνα και επίθεση, νομίζω ότι τα καταφέραμε τουλάχιστον για σήμερα” ενώ για το αν θα είναι ο ηγέτης του ΑΡΗ όπως έδειξε σήμερα είπε: “Το εύχομαι, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ.Υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι μπορούν να έχουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα, το θέμα δεν είναι μόνο να τραβάω την ομάδα στην επίθεση, αλλά να βρω τον ρυθμό μου και στην άμυνα όπως όλη η ομάδα. Μέσα από την καλή άμυνα θα μπορέσω να βρω καλύτερο ρυθμό στην επίθεση”.

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του ΑΡΗ είπε: “Είναι γεγονός ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι γρήγορη και αθλητική. Έχουμε καλό… μείγμα παικτών, βετεράνων αλλά και νεαρών που μπορούν να τρέξουν γρήγορα. Μπόρούμε να παίξουμε ένα γρήγορο μπάσκετ, αλλά όπωςξαναείπα μέσα από την άμυνα θα μπορέσουμε να βγάλουμε και αιφνιδιασμούς” ενώ για τα σημεία που πρέπει να διορθώσουν οι “κίτρινοι” τόνισε: “Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι ακόμα νωρίς, ακόμα μαθαίνουμε να παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Μπορούμε να βελτιωθούμε επιθετικά αλλά και αμυντικά, να πιέζουμε για να κάνει λάθη ο αντίπαλος, να παίρνουμε ριμπάουντ, να τρέξουμε μπροστά”.

Προτεινόμενα Άρθρα