Πλησιάζει ο Τάτος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι το βράδυ η απάντηση του Τάτου στην πρόταση του ΑΡΗ

Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο ΑΡΗΣ μεταγραφικά από χτες το βράδυ και μετά την ανάληψη της ομάδας από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ανδρέα Τάτο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Βέροια, δεν εμφανίζεται όμως καθόλου αρνητικός στην προοπτική του ΑΡΗ, όπως προκύπτει και από την επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS μαζί του. Φόρεσε άλλωστε την φανέλα της ομάδας για 1,5 χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να δεθεί τόσο με τον σύλλογο όσο και με τον κόσμο, κάτι που θα προσμετρήσει στην τελική του απόφαση. 

Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, η Γ’ Εθνική δεν αποτελεί τόσο σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο, αφού στην μέση υπάρχει ο ίδιος ο ΑΡΗΣ και το μέγεθος του ονόματος του. Η απάντηση του αναμένεται μέχρι το βράδυ και εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι θετική.

Εκτός του Τάτου, κοντά στον ΑΡΗ φαίνεται να είναι ακόμη ένας παίκτης της Βέροιας και συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Παυλίδης. Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αετού Σκύδρας πριν μεταπηδήσει στην Βέροια το 2009. Τα τελευταία έξι χρόνια μετράει 45 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα της Ημαθίας, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018. Στο μεσοδιάστημα, δόθηκε δύο φορές δανεικός, σε Εορδαϊκό και Νίκη Βόλου.

Προτεινόμενα Άρθρα