Τα πρώτα συμπεράσματα

από AllAboutARIS

Τι έδειξε ο ΑΡΗΣ στο φιλικό με τη Ρίλσκι και τι περιμένουμε να δούμε από αύριο στα Μαυροσκούφεια.

Αν και είναι πολύ πρώιμο να εξάγεις συμπεράσματα από το πρώτο ουσιαστικά φιλικό από το οποίο απουσίασαν κιόλας Ουότερς και Ζάρας, η νίκη κόντρα στη Ρίλσκι φανερώνει ότι και ο φετινός ΑΡΗΣ θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στην καλή του άμυνα. Χθες απέναντι στους Βούλγαρους οι παίκτες του ΑΡΗ απέδωσαν πολύ καλά στο κομμάτι αυτό, που ήταν και πέρσι ο θεμέλιος λίθος της πετυχημένης χρονιάς. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του που έχουν την ευθύνη όσο εκείνος απουσιάζει στο Ευρομπάσκετ, πατάνε στην ίδια πετυχημένη συνταγή, με τη διαφορά όμως ότι υπάρχουν φέτος στο ρόστερ πιο χαρισματικοί σκόρερ, περισσότερες επιλογές που ασφαλώς κάνουν πιο ευέλικτο επιθετικά τον ΑΡΗ. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε στα Μαυροσκούφεια που θα είναι τα εν ελλάδι αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ είναι η βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, κάτι λογικό από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα πολλά νέα πρόσωπα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ επιστρέφει την Πέμπτη από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη. Επόμενα τεστ, οι δύο αγώνες στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια», στο «Nick Galis Hall», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Kozuv (Παρασκευή 11/9, 18:30) και τον Κόροιβο Αμαλιάδας (Σάββατο 12/9, 18:30)».

Προτεινόμενα Άρθρα