Προκλητικός Μπουτάρης κατά ΑΡΗ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος κ. Μπουτάρης ξεσπάθωσε κατά του ΑΡΗ και υπέρ της ομάδας που ξεκάθαρα πλέον υποστηρίζει

Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος κ. Μπουτάρης ξεσπάθωσε κατά του ΑΡΗ και υπέρ της ομάδας που ξεκάθαρα πλέον υπσοτηρίζει. Ορισμένα “παπαγαλάκια” του μπορούν εκ νέου να προσπαθήσουν να μας πείσουν για το αντίθετο και να “κρίνουν” τον κόσμο του ΑΡΗ όταν τον αποδοκιμάζει. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΛΑ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ. Διαβάστε τις δηλώσεις στο ΣΚΑΙ:
“Εγώ σαν Δήμαρχος υποστηρίζω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να είμαι φόλα Αρειανός αλλά η κατάσταση του Άρη η σημερινή είναι κατάπτυστη. Κανένας δεν φταίει παρά μόνο οι ίδιοι για εκεί που έφτασε η ιστορία και όλες αυτές οι διαδηλώσεις που κάνανε είναι περισσότερο από κατάπτυστες. Πρέπει να βάλουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους αυτοί οι χούλιγκανς που σπάνε, βάζουν φωτιά στους κάδους, για ποιον λόγο; Γιατί ο Άρης είναι στην Γ΄ Εθνική και θέλουν λόγω ιστορικού παρελθόντος να πάει στην Α’. Ε, δεν θα πάει στην Α΄ γιατί το γκολ δεν το βάζουν οι φίλαθλοι επειδή έτσι θέλουν. Το γκολ το βάζει ο καλός ο παίκτης», σημείωσε για να αναφερθεί στη συνέχεια στον «Μπαρμπάτοφ», όπως τον αποκάλεσε.

«Ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος τον είδα προχθές κι εγώ σε μια τηλεόραση και έβαλε ένα γωνιακό γκολ απίστευτο, έχει πολύ ωραίο πορεία αθλητική, είναι στο τέλος της καριέρας του και πιστεύω ότι θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι η πιο ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Προτεινόμενα Άρθρα