Η ώρα των αποφάσεων!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ημέρα κρίσης η σημερινής για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Μέρα εξελίξεων και κρίσιμων αποφάσεων θα είναι η σημερινή για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, με το ενδιαφέρον όλων να περιστρέφεται γύρω από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στς 19:00.

Είκοσι μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο σύλλογος καλείται να αποφασίσει για την διάδοχη κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να επιλέξει τον άνθρωπο που θα «τρέξει» την ομάδα φέτος και θα κληθεί να πετύχει το αυτονόητο, δηλαδή την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ.

Στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Καρυπίδη και Αρβανιτίδη, ειδικά και από την στιγμή που ο Κάλας αποσύρθηκε από την κούρσα διεκδίκησης της ομάδας. Οι δύο άνδρες πρέπει μέχρι τις 14:00 να καταθέσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους για την ομάδα και το βράδυ θα κληθούν να πείσουν τον κόσμο για τις προθέσεις τους αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. 

Το νέο… αφεντικό της ομάδας θα προκύψει μετά από ψηφοφορία των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, τα οποία θα ακούσουν τις θέσεις των δύο υποψηφίων και αναλόγως θα πάρουν τις αποφάσεις τους. 

 

Προτεινόμενα Άρθρα