Οι τελικές «ζυμώσεις»…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο πρώτος και τελευταίος λόγος, ανήκει στον κόσμο της ομάδας

Γύρω από την κρίσιμη γενική συνέλευση της Δευτέρας περιστρέφονται όλα στον ΑΡΗ, ο οποίος παραμένει ακέφαλος, πάντα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, όχι όμως για πολύ ακόμη.

Περίπου 48 ώρες πριν την ΓΣ, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και απ ότι φαίνεται, οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανιτίδης και Κάλας θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την ομάδα, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο Κάλας είναι γνωστός στους ανθρώπους του συλλόγου και τον κόσμο, ο οποίος ωστόσο φαίνεται ότι του έχει γυρίσει την πλάτη και οι ελπίδες του είναι ελάχιστες, εφόσον τελικά δώσει το «παρών» στην Γενική Συνέλευση Η πλευρά Αρβανιτίδη δηλώνει έτοιμη να αναλάβει, είναι θέμα όμως το κατά πόσο θα τα βρει με τον ΑΣ στις προϋποθέσεις που θέτει ο τελευταίος. Αυτό ισχύει και με την πλευρά Καρυπίδη, της θέσης της οποίας αναμένει ο κόσμος στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, όπου ο πρόεδρος της Βέροιας θα δώσει το «παρών» για να διεκδικήσει την ομάδα, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως. 

Την δύσκολη απόφαση φυσικά να κληθεί να πάρει ο κόσμος, ο οποίος παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τα όσα προκύπτουν για τις τρεις αυτές πλευρές και μεθαύριο να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την διάδοχη κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα