Αγωνία σε διπλό μέτωπο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα βλέμματα όλων, στραμμένα στην Αθήνα

Μέρα που ίσως κρίνει πάρα πολλά -αν όχι τα πάντα- είναι η σημερινή για τον ΑΡΗ, η καρδιά του οποίου χτυπάει για ακόμη μία φορά στην ΕΠΟ.

Οι «κίτρινοι» αναμένουν εξελίξεις από δύο μέτωπα και συγκεκριμένα αυτά της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και της Επιτροπής Εφέσεων. Στις 10:00 ξεκινάει η ΓΣ της Ομοσπονδίας, όπου ενδεχομένως να τελειώσει το όλο θέμα της ανόδου. Αρκεί να γίνει μία απλή ερμηνεία του νόμου σχετικά με την εφαρμογή του νέου ΚΑΠ και εφόσον υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία, θα δικαιωθούν οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:00, εκδικάζεται στην Εφέσεων η αίτηση ανάκλησης που κατατέθηκε από τον ΑΡΗ και αφορά την σκανδαλώδη απόφαση της περασμένης Πέμπτης. Η αίτηση αυτή είναι διαφορετική από της ΑΕ Καραϊσκάκης, ακόμα όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα εκδικαστούν μαζί ή ξεχωριστά. Για την συγκεκριμένη εκδίκαση, ο ΑΡΗΣ ελπίζει να έχει στα χέρια του και την νομική ερμηνεία της ΕΠΟ σχετικά με τον νέο ΚΑΠ. Τα δεδομένα είναι δύσκολα, οι άνθρωποι της ομάδας όμως ελπίζουν σε απόδοση της δικαιοσύνης σήμερα, ώστε να μην χρειαστεί να μετατεθούν οι εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα