Το πάλεψε αλλά…

από AllAboutARIS

Στους ομίλους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αστάνα, Λεβερκούζεν, ΜΠΑΤΕ και ΤΣΣΚΑ,

Ο ΑΠΟΕΛ το πάλεψε, πίεσε την Αστάνα, την έπαιξε «σαν την γάτα με το ποντίκι» αλλά το γκολ του Μακσίμοβιτς στο 84’ στέρησε τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για είσοδο τους ομίλους του Europa League.

Το γκολ του Στίλιτς στο 60’ έδωσε άλλον αέρα στους παίκτες του Πασιένσα, ωστόσο ήρθε λίγο αργότερα το γκολ του Μακσίμοβιτς και τους «έκοψε» τα πόδια.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στους ομίλους του Europa League, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία.

Στα λεπτά που απέμειναν μετά το γκολ των φιλοξενούμενων οι Κύπριοι πίεσαν, όμως τα δύο γκολ που χρειάζονταν ήταν… απαγορευτικά.

Ένας Ρούνεϊ… από τα παλιά!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να κάνει χατ-τρικ μετά από το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-0 της Μπριζ και σφράγισε την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League.

Τρία γκολ πέτυχε ο Άγγλος επιθετικός, ένα ο Ερέρα, ενώ παράλληλα έχασε πέναλτι ο Τσιτσαρίτο για μια Μάντσεστερ, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη πρόκριση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-1 της Σπόρτινγκ και πανηγύρισε την πρόκριση σε ένα δραματικό παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντουμπιά με δύο τέρματα, ενώ ένα πέτυχε ο Μούσα. Είχε ανοίξει το σκορ ο Γκουτιέρεζ.

Νίκη-πρόκριση για την Λεβερκούζεν, με το 3-0 να «τσεκάρει» τα εισιτήρια για την επόμενη φάση, αποκλείοντας το 1-0 της Λάτσιο για το πρώτο παιχνίδι. Τσαλχάνογλου, Μεχμεντί και Μπελαραμπί οι σκόρερ των Γερμανών.

Πρόκριση και για την Μπάτε Μπορίσοφ παρά την ήττα της από την Παρτιζάν, στην φάση των ομίλων του Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα