Οι δύο δρόμοι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιάνουν δουλειά από σήμερα οι νομικοί του συλλόγου, μαζί με εκείνους της πλευράς Αρβανιτίδη

Τα ρέστα του παίζει αυτή την εβδομάδα ο ΑΡΗΣ σε νομικό επίπεδο, εξαντλώντας τις πιθανότητες που του απέμειναν για να δικαιωθεί και να διεκδικήσει μέσω μπαράζ την άνοδο του στην Φούτμπολ Λιγκ.

Από τα όσα ειπώθηκαν στην χτεσινή ΓΣ και από τα δεδομένα που υπάρχουν, γίνεται κατανοητό ότι για τον ΑΡΗ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο δρόμοι.

Ο πρώτος και πιο δύσκολος, είναι αυτός του διαιτητικού δικαστηρίου. Εκεί, οι πιθανότητες του ΑΡΗ για δικαίωση είναι πολύ λίγες, κάτι που αναφέρθηκε και στην χτεσινή ΓΣ. Το Διαιτητικό λογικά θα δηλώσει αναρμόδιο και κάπου εκεί ανοίγει ο δεύτερος δρόμος.

Χτες οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν να μην επεκταθούν με λεπτομέρειες όσον αφορά το νομικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο ΑΡΗΣ ελπίζει στην επιστροφή της υπόθεσης στην Εφέσεων και την αναψηλάφηση της. Κάπου εκεί… κολλάει και η περίφημη γνωμοδότηση από την ΕΠΟ, την οποία ο ΑΡΗΣ δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του και παραμένει άγνωστο αν θα το καταφέρει. Δεν αποκλείεται πάντως κάπου να… κολλήσει και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής από την 10η Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα διεξαχθεί με 20 ομάδες. 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τονιστεί ξανά ότι το έργο των νομικών του ΑΣ και εκείνων της πλευράς Αρβανιτίδη αναμένεται πολύ δύσκολο, ο ΑΡΗΣ όμως είναι υποχρεωμένος απέναντι στον κόσμο του, να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες δικαίωσης του απέμειναν. 

Σήμερα θα εξεταστεί από τους νομικούς το σκεπτικό της απόφασης που πήρε η Εφέσεων την περασμένη Πέμπτη και αναλόγως θα προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις μέσα στην εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να συνεδριάσει και το Διαιτητικό.

Προτεινόμενα Άρθρα