«Τρέφομαι από την ενέργεια του κόσμου»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι πρώτες δηλώσεις του Οκάρο Γουάιτ, λίγο μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη

Ο Οκάρο Γουάιτ ήρθε και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα για τον ΑΡΗ, υμνώντας την ιστορία της ομάδας και του κόσμου της.

Ο Αμερικανός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στην απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ και όχι μόνο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γουάιτ

Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη και τι του είπε ο προπονητής του ΑΡΗ: «Μου ζήτησε να αρχίσω σκληρή δουλειά με την άφιξη μου στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι ο κόουτς θα είναι μακριά από εμάς για ένα διάστημα, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα. Σίγουρα όμως θα έχουμε τον χρόνο για να δουλέψουμε και μαζί».

Για το πώς πήρε την απόφαση να συμφωνήσει με τον ΑΡΗ και να έρθει στην Θεσσαλονίκη: «Μίλησα με τον μάνατζερ μου. Εχει έρθει στην Ελλάδα και μου είπε ότι πρόκεται για μία πολύ όμορφη χώρα. Οσον αφορά το αγωνιστικό, μου είπε ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία ομάδα στην οποία θα μπορέσω να γίνω καλύτερος παίκτης, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία ομάδα με τεράστια ιστορία και παράδοση. Συνδυάζοντας έτσι όλα αυτά, πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ».

Για τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που βγάζει μέσα στο παιχνίδι: «Πραγματικά είμαι ένας παίκτης που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό. Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ έχουν τρομερή ενέργεια και δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Εγώ είμαι ένας παίκτης που τρέφομαι από τον κόσμο, οπότε πιστεύω ότι μέσα στην χρονιά, θα κάνουμε έναν πολύ καλό συνδυασμό με τον κόσμο. Κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα και εμένα προσωπικά».

Για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη: «Είμαι χαρούμενος που έφτασα στην Θεσσαλονίκη. Ηταν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Παρά την κούραση όμως, είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω να γνωρίζω τον κόσμο και την ομάδα, για να ξεκινήσουμε την νέα σεζόν».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Δεν έχω υπάρχει συμπαίκτης μαζί τους ή αντίπαλος. Εκανα όμως την έρευνα μου και μέσα από αυτά που είδα, πιστεύω ότι δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Ειδικά για τους ξένους που έψαξα περισσότερο, είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι θα τα πάμε πραγματικά πολύ καλά μέσα στην χρονιά».

Για τον κόσμο της ομάδας και το μήνυμα που θέλει να στείλει προς αυτόν: «Θέλω πραγματικά να έχουμε ενέργεια σε κάθε παιχνίδι. Μέσα και από την δική τους ενέργεια, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος».

 

Προτεινόμενα Άρθρα