«Δεν είχα καμία εντολή εκπροσώπησης του ΑΡΗ» (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Δεν καταλαβαίνω πως ο ΑΣ ανακαλεί εμένα

Καμία εντολή νομικής εκπροσώπησης του ΑΡΗ δεν είχε ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως τόνισε ο ίδιος με τοποθέτηση του… σχολίου στο AllAboutARIS.

Συγκεκριμένα, ο άμεσος συνεργάτης του Αλεξ Κάλας, πήρε αφορμή από το ρεπορτάζ του AllAboutARIS για την εκ νέου νομική «οχύρωση» της ομάδας και τοποθετήθηκε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση. «Δεν είχα μία εντολή νομικής εκπροσώπησης του ΑΡΗ, είτε στην εφέσεων της ΕΠΟ είτε οπουδήποτε και φυσικά δεν εκπροσώπησα ποτέ νομικά είτε τον ΑΣ ΑΡΗΣ είτε οποιονδήποτε άλλον, ώστε να πρέπει ή να μπορεί κάποιος να ανακαλέσει την εντολή του προς εμένα. Δεν ήμουν δικηγόρος του ΑΡΗ στο δικαστήριο στην ΕΠΟ. Οι δικηγόροι του, ήταν οι κ.κ. Χατζηιωάννου και Γρόλλιος. Αρά δεν καταλαβαίνω πως ο ΑΣ ανακαλεί εμένα», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος, μπαίνοντας για λίγο και σε διαδικασία συζήτησης με φίλους της ομάδας. 

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει πολύ σωστά ότι δεν είχε νομική εντολή. Ηταν όμως «παρών» στην διαδικασία και είχε εκφράσει την σιγουριά του για την δικαίωση της ομάδας, λέγοντας μάλιστα ότι θα… σκίσει τα πτυχία του αν δεν έρθει αυτή.

Φυσικά μιλάμε για μία απόφαση-σκάνδαλο κατά του ΑΡΗ. Ο Αλεξ Κάλας όμως επέλεξε τον Κώστα Παπαδόπουλο για να αποφευχθεί ένα τέτοιο σκάνδαλο. Κάτι που δυστυχώς, δεν έγινε… 

Προτεινόμενα Άρθρα