Μεθοδεύεται σκάνδαλο;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν ισχύσουν τα όσα ακούγονται, τότε οι ελπίδες του ΑΡΗ μεταφέρονται στο διαιτητικό

Ενα μεγάλο και απίστευτο σκάνδαλο φαίνεται ότι ετοιμάζει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠο, με θύμα τον ΑΡΗ και τους υπόλοιπους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων, παρά το γεγονός ότι όλα είναι με το μέρος του ΑΡΗ, πατώντας στην αλλαγή του ΚΑΠ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, θα απορρίψουν την έφεση του ΑΡΗ και των άλλων δευτεραθλητών, με μειοψηφία τον Αρεοπαγίτη πρόεδρο, Νικόλαο Λεοντή. Από την άλλη, κατά του δίκαιου και νόμιμου αιτήματος των τεσσάρων αυτών ομάδων, είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος, Ευάγγελος Παντιώρας και η δικαστής, Παναγιώτα Κατσίκα, η οποία ήταν εκείνη που ψήφισε υπέρ της δικαίωσης της Βέροιας. Κάποιες πληροφορίες από την άλλη, κάνουν λόγο για ομόφωνη απόφαση/

Το απόγευμα, μετά την εκδίκαση, όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωναν σίγουροι για την δικαίωση των δευτεραθλητών, κάτι που έβγαινε από Αθηναϊκά ρεπορτάζ και όχι του ΑΡΗ. Κάτι άλλαξε όμως στην συνέχεια, με αποτέλεσμα την φημολογία που αναπτύχθηκε πριν από λίγο.

Φυσικά οι πληροφορίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν παρά μόνο από την ανακοίνωση της απόφασης και ελπίζουμε μέχρι αύριο το πρωί να πρυτανεύσει η λογική και η δικαιοσύνη. Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε.

Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε για ένα σκάνδαλο ολκής και αυτόματα οι ελπίδες του ΑΡΗ μεταφέρονται στο διαιτητικό δικαστήριο, αν ισχύσει αυτή η απόφαση.

Για τις ευθύνες που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους ανθρώπους που χειρίστηκαν την υπόθεση, φυσικά και θα αναφερθούμε, αλλά μετά την ανακοίνωση της απόφασης και φυσικά την εκδίκαση της προσφυγής στο διαιτητικό.

Ο ΑΡΗΣ για 4-5 ημέρες θα πρέπει να δώσει τα πάντα για να κερδίσει αρχικά την υπόθεση και εν συνεχεία να δει τι θα πράξει στο μέλλον. Όλα αυτά με την υποσημείωση ότι ελπίζουμε ότι θα είναι μία από τις ολίγες φορές που το ρεπορτάζ του AllAboutARIS θα διαψευστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα