Το στοίχημα

από AllAboutARIS

Η χρησιμοποίηση του Σουνά στον άξονα η τελευταία ευκαιρία του νεαρού να αποδείξει αν μπορεί να επωμιστεί μεγαλύτερες ευθύνες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Η έλευση αρκετών πλάγιων χαφ (Φάμπιο, Πέρεθ) με την επικείμενη προσθήκη κι άλλων δυο αλλά και την παραμονή του Νλουντούλου, δεν αφήνει χώρο στα άκρα για τον Δημήτρη Σουνά. Ετσι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει αποφασίσει όπως φαίνεται στο Ζλάτιμπορ να τον μεταφέρει στον άξονα ως δεύτερο κεντρικό μέσο. Κίνηση που εκ πρώτης όψεως κρίνεται απόλυτα λογική αφού του λείπει η ταχύτητα που απαιτούν τα άκρα, αντίθετα του περισσεύουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την θέση του δημιουργικού χαφ. Με την ελπίδα η κίνηση αυτή να… αναγεννήσει τον 21χρονο παίκτη που πέρσι κινήθηκε στη μετριότητα.

 Η απόφαση του έλληνα τεχνικού υπαγορεύεται και από το γεγονός ότι οι άλλοι δυο κεντρικοί χαφ, δηλαδή ο Καμαρά με τον Καλογέρη έχουν ως επί το πλείστον ανασταλτικά προσόντα. Ειδικεύονται στο να κόβουν, να κλέβουν μπάλες, είναι δυνατοί στην προσωπική μονομαχία, υστερούν όμως στην δυνατότητα της ορθής μεταφοράς την μπάλας στην επίθεση. Στις τρεις πρώτες μέρες προπονήσεων επί σερβικού εδάφους, ο Σουνάς χρησιμοποιείται αποκλειστικά πλέον στον άξονα, εναλλάξ με τους Καμαρά και Καλογέρη σε μια προσπάθεια του τεχνικού του Αρη αφενός να βρει το ιδανικό δίδυμο και αφετέρου να αναδείξει επιτέλους τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του διεθνή με τις ελπίδες παίκτη. Μπορείς να το πεις στοίχημα και για τον Σουνά και τον Καλαιτζίδη ειδικά εφόσον δεν αποκτηθεί άλλο 8άρι, ενδεχομένως και μια τελευταία ευκαιρία για τον νεαρό να δείξει αν μπορεί να επωμιστεί μεγαλύτερες ευθύνες στο παιχνίδι της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα