Υποβιβάστηκε η Κέρκυρα

από AllAboutARIS

Τη θέση της στη Superleague καταλαμβάνει ο Λεβαδειακός και αυτό που απομένει πλέον να ξεκαθαρίσει είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η Κέρκυρα τη νέα σεζόν.

Αυτό που αφορά άμεσα τον ΑΡΗ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η Κέρκυρα. Αν δηλαδή υποβιβαστεί στη Β’ ή στην Γ’ Εθνική. Στο δεύτερο ενδεχόμενο, θα αδειάσει ακόμα μία θέση στη Football League αυξάνοντας έτσι τις ομάδες που θα πρέπει να προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική, γεγονός που μπορεί να καταστήσει μη αναγκαία την διεξαγωγή μπαράζ.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ’ αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα