Δίνει Κέιλορ Νάβας για να πάρει Ντε Χέα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Νταβίδ Ντε Χέα, βρίσκεται στο Μάντσεστερ ώστε να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες που θα επιτρέψουν στον παίκτη να αφήσει τη Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Παράλληλα, ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ίσως τη λύση στο αδιέξοδο μπορεί να δώσει τελικά ο Κέιλορ Νάβας καθώς οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν ως αντάλλαγμα, αφού δεν μπορούν να καλύψουν οικονομικά τους «κόκκινους διαβόλους».

Όπως σημειώνεται, μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτός ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους να κρατήσει μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και ο Ντε Χέα να είναι παίκτης της Ρεάλ από την 1η Σεπτεμβρίου. Το κλίμα ανάμεσα σε Ισπανούς και Άγγλους δεν είναι το καλύτερο δυνατόν, με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ δείχνει να τραβά το σχοινί στα άκρα, ενώ η «βασίλισσα» δεν δείχνει διατεθειμένη να αυξήσει την οικονομική προσφορά της, ενώ «απειλεί» να αφήσει τώρα τον παίκτη και να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι, όταν λήγει το συμβόλαιό του.

Στο… παιχνίδι φαίνεται να μπαίνει τώρα και ο Νάβας, τον οποίο η Μάντσεστερ ήθελε να αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, και δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτός που θα… ξεμπλοκάρει τη μετακίνηση του Ντε Χέα από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα