Ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φτάνει, επιτέλους, για τον ΑΡΗ η ώρα των αποφάσεων

Τους δύο τελευταίους μήνες, ίσως και παραπάνω, ο ΑΡΗΣ έχοντας χάσει αγωνιστικά την άνοδο του, περίμενε ένα πράγμα. Την επισημοποίηση των κενών ΟΦΗ και Νίκης Βόλου. Αυτό, επιτέλους, έγινε χτες και πλέον ανοίγει τον δρόμο της ανόδου, αρκε΄να γίνει και αυτό που πρέπει.

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αναφέρει ξεκάθαρα την διεξαγωγή του με 20 ομάδες. Την ίδια ώρα ο ΚΑΠ υποχρεώνει την ΕΠΟ να καλύψει τα κενά που υπάρχουν, με ομάδες που προέρχονται από τις κατώτερες κατηγορίες και στην προκειμένη περίπτωση στην Γ’ Εθνική. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία καλείται να εφαρμόσει τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ίδια και να εγκρίνει την άνοδο του ΑΡΗ μέσω αυτών.

Μετά και τις χτεσινές εξελίξεις, τα πράγματα είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρα. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη υπάρξει, θα είναι παράμονη. Στην ΕΠΟ φυσικά το γνωρίζουν. Στην Αθήνα θεωρούν δεδομένη την άνοδο του ΑΡΗ, ο οποίος περιμένει μέχρι την Παρασκευή να έχει κάτι οριστικό στα χέρια του, ελπίζοντας να μην τραβήξει η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.