Αυτοί κρίνουν το μέλλον του ΑΡΗ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το AllAboutARIS εδώ και καιρό δίνει ένα μεγάλο αγώνα ενημέρωσης απέναντι στα κέντρα των αποφάσεων και κατευθυνόμενων ρεπορτάζ που δεν θέλουν τον ΑΡΗ στην δεύτερη κατηγορία.

Δυστυχώς πολλά από τα ρεπορτάζ προέρχονται από…αρειανούς που ξεκάθαρα θα προτιμούσαν τον ΑΡΗ στην Γ εθνική γιατί για αυτούς το ζήτημα είναι να υπάρχει ή να μην υπάρχει Καλαιτζίδης, να υπάρχει ή να μην υπάρχει Γαλανός, να υπάρχουν οι δικοί τους και να μην υπάρχουν αυτοί που δεν γουστάρουν.

Για το AllAboutARIS υπάρχει μόνο ΑΡΗΣ και για αυτό προσπαθούμε επικοινωνιακά να συνδράμουμε στην προσπάθεια για να βρει η ομάδα το δίκιο της. Πριν από λίγο καιρό παραθέσαμε τις φωτογραφίες και τα ονόματα των ανθρώπων της ΕΠΟ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνδράμαμε για να μην υπάρξει κάποια παράνομη απόφαση εις βάρος της ομάδας.

Από σήμερα ο ΑΡΗΣ απέκτησε δίκαίωμα προσφυγής στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για να βρει το δίκιο του για την συμπλήρωση των θέσεων στην football league. Ο ΚΑΠ λέει 20, η προκήρυξη λέει 20 και επίσης ο νέος ΚΑΠ που ψήφισε η ΕΠΟ μπορεί να ισχύσει μόνο από την περίοδο 16-17.

Σας είχαμε ενημερώσιε από πριν για το blog ομάδων στην δεύτερη κατηγορία προεξόχοντος του κ. Κούγια που θα ψηφίσουν για 18 ομάδες, αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ. Εισήγηση κάνουν όπως και πριν δυο χρόνια που η επιτροπή εφέσεων ανέβασε τις ομάδες από την Γ. Υπάρχει δηλαδη και δεδικασμένο της ίδιας επιτροπής και αντιλαμβάνεστε ότι όποια άλλη απόφαση ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.

Γιατί τα ξαναγράφουμε όλα αυτά; Μα γιατί πολύ απλά την προσεχή Πέμπτη που συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έχει τίποτα άλλο για να αποφασίσει πέρα από την δικαίωση του ΑΡΗ. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αποφασίσουν;
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ
1. ΛΕΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΠΑΝΤΙΩΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
4. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΣ – ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ
5.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ

Οι πρώτοι 3 θα αποφασίσουν. Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οφείλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Οφείλουν να πράξουν αυτό που αναφέρει ο ΚΑΠ, η προκήρυξη και οι νόμοι. Αυτοί κρίνουν το μέλλον του ΑΡΗ και ελπίζουμε να πράξουν το σωστό. Να αποδώσουν δικαιοσύνη γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. Με οποιαδήποτε άλλη απόφαση (που δεν μπορεί νομικά να στηριχθεί ΠΟΥΘΕΝΑ) ο ΑΡΗΣ θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά θα πρέπει πάντα νομικά να κυνηγήσει και όποιον δεν εφαρμόσει τους νόμους.

(Σ.Σ. Η φωτογραφία είναι από την εκδίκαση στην επιτροπή εφέσεων της υπόθεσης της Βέροιας).

Προτεινόμενα Άρθρα