Πήρε έξι θέλει άλλους τόσους

από AllAboutARIS

Τουλάχιστον άλλους έξι παίκτες θα αποκτήσει ο ΑΡΗΣ ως το τέλος των μεταγραφών αφού τα κενά είναι πολλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άρης από το Σάββατο το μεσημέρι βρίσκεται στο Ζλάτιμπορ και μέχρι τις 28 του μήνα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι εύχονται τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί ότι θα αγωνιστεί στη Football League και φυσικά θα κυνηγήσει την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκ. Έχοντας ήδη προσθέσει έξι καινούργιους ποδοσφαιριστές (Μελισσάς, Πεταυράκης, Καμαρά, Φάμπιο, Πέρεθ και Κόστλι) συν τον περσινό κορμό, ο έλληνας τεχνικός είναι υποχρεωμένος να δουλεύει μοντάροντας την ομάδα αλλά και έχοντας κατά νου ότι ενδέχεται να γίνουν αγώνες μπαράζ.

Παράλληλα ευελπιστεί ότι στο διάστημα της παραμονής στη Σερβία, θα έχουν προστεθεί κι άλλοι παίκτες αφού βάσει του μεταγραφικού σχεδιασμού, υπολείπονται πολλά και σημαντικά κομμάτια του παζλ. Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτοί που αναμένεται να αποκτηθούν είναι άλλοι τόσοι, δηλαδή έξι. Με ανασταλτικό παράγοντα, κυρίως για τους ξένους ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο ΑΡΗΣ θα παίζει σίγουρα στη Football League. Το «AllAboutARIS» σας παρουσιάζει τα κομμάτια που λείπουν.

 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ασφάλεια και κράχτης

Μπορεί να έμεινε το περσινό δίδυμο Φυσέκη- Μπαϊμάκι, όμως για τη Football League ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί ένα πιο έμπειρο φύλακα άγγελο της εστίας του, τον βασικό του δηλαδή πορτιέρε. Στην Ελλάδα τέτοιος δυστυχώς δεν υπάρχει που να πληροί τις προϋποθέσεις, οπότε η αναζήτηση μεταφέρθηκε στη διεθνή αγορά. Από τις διαθέσιμες επιλογές, προτάθηκε ένας τερματοφύλακας που όχι μόνο καλύπτει τη θέση επάξια, αλλά εφόσον αποκτηθεί θα πρόκειται ίσως για τον πιο εμπορικό παίκτη της κατηγορίας. Ο Κάλας είναι σε επαφές με τον εκπρόσωπό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

ΣΤΟΠΕΡ

Μετά τον Κώτσιο τι;

Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές θα ήθελαν πολύ να μην έμενε στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός ώστε να κάλυπταν το κενό που υπάρχει με τον Ηλία Κώτσιο. Μια λύση απόλυτα δοκιμασμένη που θα… κούμπωνε ιδανικά δίπλα στους Σαμαρά, Γκόλια και Μελισσά. Στην παρούσα φάση δύσκολα να φύγει από την Βοιωτία οπότε οι κίτρινοι έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι το αξιόλογο, οπότε και πάλι η αναζήτηση γίνεται στο εξωτερικό. Εκτός και αν προτιμηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο να αποκτηθεί κάποιος που να συμπληρώνει το κενό και να γίνει προσπάθεια τότε.  

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Στη θέση αυτή ουσιαστικά ο ΑΡΗΣ ψάχνει ένα παίκτη για περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών, αφού υπάρχει ο Νίκος Γεωργιάδης. Επειδή όμως ο τελευταίος λόγω καρτών θα χάσει σίγουρα 6-7 ματς αναζητείται το μπακ απ που θα καλύπτει το κενό. Οι κίτρινοι ψάχνουν δεξιό μπακ στην ελληνική αγορά αφού για τόσο λίγα παιχνίδια δεν σκοπεύουν να δώσουν ούτε πολλά χρήματα ούτε φυσικά να… ξοδέψουν θέση ξένου αφού ήδη έχει καλυφθεί ο αριθμός όσων επιτρέπονται ανά παιχνίδι (πέντε). Οι κίτρινοι θα βολεύονταν δηλαδή με ένα παίκτη του στυλ του Πεταυράκη. Νεαρός και εξελίξιμος δηλαδή χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη κάτι. 

ΠΛΑΓΙΟΙ ΧΑΦ

Θέση στην οποία το τεχνικό τιμ έψαχνε ευθύς εξαρχής τέσσερις παίκτες αφού πρόθεση είναι ο Νλουντούλου να προωθηθεί στην επίθεση. Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Φάμπιο για τα δεξιά, ο Γκιγέρμο Πέρεθ για τα αριστερά ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ο Κόντος εφόσον μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα. Αν συμβεί αυτό τότε ο ΑΡΗΣ θα ψάχνει για έναν ακόμη αφού στη θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί και ο Σουνάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κίτρινοι έχουν βρει μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, σε καλή ηλικία με γεμάτες χρονικές και ευρωπαϊκές συμμετοχές του οποίου οι αρχικές απαιτήσεις ήταν υψηλές. Η περίπτωσή του πάντως δεν έχει εγκαταλειφθεί.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Γκολτζής και όνομα

Συνήθως οι επιθετικοί είναι αυτοί που κοστίζουν και αρκετά χρήματα εφόσον θέλεις να φέρεις ένα παίκτη αξίας. Ο Κάλας το κατάλαβε από πρώτο χέρι δαπανώντας ήδη σχεδόν 100.000 ευρώ για τον Κάρλο Κόστλι. Στην ίδια κατηγορία αλλά και ίσως παραπάνω ψάχνει και τον παρτενέρ του στην γραμμή κρούσης, στο 4-4-2. Φυσικά από την διεθνή αγορά. Ονόματα που έχουν προταθεί πολλά. Έχουν ξεχωρίσει όμως ένα γερμανό που αξίζει τον κόπο να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και για αυτό έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα. Ο Ντίτερ Χένες το έχει πάρει πάνω του, υποσχόμενος ότι αν δεν καταφέρει να φέρει τον ίδιο θα επιδιώξει να φέρει κάτι ανάλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα