«Γεμάτο» το Ζλάτιμπορ

από AllAboutARIS

Ξενοδοχεία με 100% πληρότητα, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, γεμάτοι δρόμοι, συναυλίες και κάθε είδους εκδηλώσεις το τριήμερο της Παναγίας στο Ζλάτιμπορ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Στη πιο… φουλ τουριστική περίοδο βρίσκεται αυτές τις μέρες το Ζλάτιμπορ που σφύζει από κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι γεμάτα από κόσμο και κυρίως οικογένειες που αναζητούν μια όαση δροσιάς στη λίμνη και τις δραστηριότητες που αυτή προσφέρει αφού είναι η αλήθεια ότι οι σέρβοι προσπαθούν και το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να αξιοποιήσουν τις τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που προσφέρει τουριστικά η περιοχή.

Κατά της διάρκεια της μέρας το δάσος που «αγκαλιάζει» το Ζλάτιμπορ και φυσικά η λίμνη περιμετρικά σφύζουν από ζωή με κόσμο που έχει έρθει όχι μόνο από άλλες περιοχές της Σερβίας αλλά το Μαυροβούνιο, την γειτονική Βοσνία ακόμη και τη Ρουμανία. Μια βόλτα το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους γύρω από τη λίμνη αλλά και τον κεντρικό πεζόδρομο του Ζλάτιμπορ, πλημμυρισμένους από κόσμο όλων των ηλικιών, αρκεί για να σε πείσει ότι βρισκόμαστε – όπως και στην Ελλάδα- σε υψηλή τουριστική σεζόν.

Είναι ενδεικτικό ότι το τριήμερο της Παναγίας, στην κεντρική πλατεία έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή και τόσο χθες όσο και σήμερα έχουν προγραμματιστεί συναυλίες και κάθε είδους εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα.

Προτεινόμενα Άρθρα