Εδώ θα χτιστεί ο ΑΡΗΣ (pics)

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS ήρθε μια μέρα νωρίτερα και έκανε αυτοψία στο μέρος που θα φιλοξενήσει για τις επόμενες μέρες τους κίτρινους. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Κάτι παραπάνω από ιδανικές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την τοποθεσία, τις εγκαταστάσεις, τα γήπεδα αλλά και το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει από σήμερα νωρίς το μεσημέρι την αποστολή του ΑΡΗ για τις επόμενες 14 περίπου μέρες. Το Ζλάτιμπορ βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή πνιγμένη στο πράσινο αλλά και σε ένα πυκνό πευκοδάσος που το αγκαλιάζει από όλες τις μεριές και εκτός της όμορφης εικόνας παρέχει και ιδανικές για την εποχή θερμοκρασίες. Το χειμώνα είναι από τα πιο φημισμένα θέρετρα του σκι για τους σέρβους ενώ το καλοκαίρι προσφέρεται για περπάτημα, ποδήλατο και πολλές αθλητικές δραστηριότητες αφού βρίθει από γήπεδα μπάσκετ, τέννις και χάντμπολ.

Το μέρος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και χαρά του οικογενειάρχη με μικρά παιδιά, αφού η λίμνη που περιτριγυρίζει το Ζλάτιμπορ προσφέρεται για κάτι είδους παιδικές δραστηριότητες που, ειδικά αυτή την εποχή, τις τιμούν ιδιαίτερα οι σέρβοι και όχι μόνο. Αυτό, ίσως το Σαββατοκύριακο αποτελέσει ένα μικρό πονοκέφαλο για την αποστολή αφού η περιοχή είναι… φίσκα από επισκέπτες με συνέπεια λίγη παραπάνω φασαρία.

Η θερμοκρασία, αυτές τις μέρες κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να φτάσει και τους 28 βαθμούς αλλά το βράδυ και το πρωί πέφτει αρκετά χαμηλότερα.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο που γιορτάζει μάλιστα τα 50 χρόνια λειτουργίας του, έχει τρεις πτέρυγες, η καθεμία διαφορετικά διακοσμημένη με τις απαραίτητες παροχές, αν εξαιρέσει κανείς το όχι και τόσο γρήγορο ίντερνετ στα δωμάτια, που θα δυσαρεστήσει τους ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως να δυσκολέψει την επικοινωνία τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Θα τους αποζημιώσουν όμως τα γήπεδα, όλα προδιαγραφών ΦΙΦΑ (με φυσικό αλλά και συνθετικό χλοοτάπητα) που εκτός του ότι δείχνουν σε άριστη κατάσταση είναι και σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο οπότε η μετακίνηση από και προς το γήπεδο είναι ζήτημα ελάχιστων λεπτών.

Προτεινόμενα Άρθρα