Πουλάει τις κούπες η Πάρμα

από AllAboutARIS

Οι Κροτσιάτι αναγκάστηκαν να κηρύξουν πτώχευση λόγω των αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, από τις χαμηλές κατηγορίες, ως Parma Calcio 1913.

Για να γίνει, όμως, αυτό το ξεκίνημα θα πρέπει, έστω τυπικά, να… σβήσει εντελώς η FC Parma και αυτό γίνεται, με τρόπο που δεν αρέσει σε κανέναν.

Οπως ανακοίνωσαν οι δικαστικοί λειτουργοί που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας την διαδικασία πτώχευσης, όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταθέσει πρόταση ως τις 11 Σεπτεμβρίου για να αγοράσει ένα από τα τρόπαια που είχε κατακτήσει η ομαδάρα των 90’s. Αυτά που έχουν βγει προς πώληση είναι το Coppa Italia του 1992, το κύπελλο Κυπελλούχων του 1993, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 1994, το κύπελλο UEFA του 1995, το Coppa Italia του 1999, το κύπελλο UEFA του 1999, το Supercoppa Italiana του 1999 και το Coppa Italia του 2002… Παράλληλα, προς πώληση είναι και η ονομασία «Parma FC»…

Καλό θα ήταν τα τρόπαια να τα αγοράσουν οι τοπικοί επιχειρηματίες που μπήκαν μπροστά σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να επιστρέψουν στην τροπαιοθήκη του κλαμπ.

Προτεινόμενα Άρθρα