Προετοιμασία για μάχη στη Football League

από AllAboutARIS

Τι θα επιδιώξουν να ψηφιστεί αρκετές ομάδες της μικρής λίγκας και γιατί ο ΑΡΗΣ πρέπει να ετοιμαστεί για μάχη με όπλο την νομιμότητα.

Σε θέση μάχης βρίσκεται από χθες ο ΑΡΗΣ εν όψει της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Football League αφού τη Δευτέρα θα γίνει και επίσημα πλέον γνωστό πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και πόσα κενά θα δημιουργηθούν. Κάτι που θα δώσει το πάτημα στον ΑΡΗ να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και αν χρειαστεί και στο διαιτητικό.

Ήδη στους κόλπους της Football League δημιουργείται από ομάδες που δεν επιθυμούν την παρουσία του ΑΡΗ του χρόνου στο πρωτάθλημα, μια τάση να θέσουν ζήτημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με όσες ομάδες μείνουν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και να επιδιώξουν να το περάσουν ομόφωνα. Ουσιαστικά να μπλοκάρουν το αίτημα του ΑΡΗ να καλυφθούν τα κενά από τους δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, επιχειρώντας να πατήσουν σε μια διαφορετική ερμηνεία των κανονισμών. Στον ΑΡΗ είναι ενήμεροι για την κίνηση αυτή στην οποία πρωτοστατούν ομάδες όπως η Λάρισα, η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανσερραϊκός και τα Χανιά και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, ακόμη και αν χρειαστεί να φτάσουν ως το διαιτητικό δικαστήριο. Όπως και να έχει η επόμενη εβδομάδα είναι εξόχως κρίσιμη για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα