Ζήτησε ενημέρωση για τον Ερασιτέχνη ο Λάσκαρης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάτι παραπάνω από ενεργό το ενδιαφέρον του Λάσκαρη για τον σύλλογο

Η οικονομική βοήθεια του Νίκου Λάσκαρη προς τον ΑΣ, όσον αφορά τα γήπεδα μπάσκετ κάτω από την Θύρα 3, ίσως να αποτελέσει μόνο την αρχή για την πιο ενεργή ενασχόληση του με τον σύλλογο, πέραν του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, ζήτησε από τον Ερασιτέχνη μέσω του γνωστού και έγκριτου νομικού του, Γιώργου Σφυρή, μία πλήρη έκθεση για όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και για τους αθλητές που υπάγονται σε αυτόν, κυρίως αυτούς που πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού. Για ένα από τα τμήματα πάντως και συγκεκριμένα το ΤΑΑ, ο ΑΣ έχει ζητήσει ένα ποσό ώστε να πληρώσει κάποιες προκαταβολές στους παίκτες και λογικά θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από τον Λάσκαρη.

Την έκθεση απέστειλε στον κ. Σφυρή ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, μαζί με μία πλήρη ανάλυση όλων των οικονομικών δεδομένων του Ερασιτέχνη και κυρίως των υποχρεώσεων του προς τρίτους. 

Η κίνηση αυτή από πλευράς Λάσκαρη, σίγουρα δείχνει το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο γενικότερα και την πρόθεση του να βοηθήσει τον ΑΣ με όποιο τρόπο μπορεί. Τώρα, αν αυτή η πρωτοβουλία θα αποτελέσει προάγγελο ενασχόλησης του γενικά με τον σύλλογο, στα πλαίσια του ενιαίου ΑΡΗ, αυτός θα το δείξει μόνος ο χρόνος…

Προτεινόμενα Άρθρα