Έκλεισε και ο Πέρεθ

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, του Πανθρακικού και της Λαμίας γίνεται η 6η κίνηση ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε μια ακόμη προσθήκη, την 6η στον αριθμό, προχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά την δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο ΑΡΗΣ κάλυψε και το αριστερό προσθέτοντας ακόμη ένα παίκτη που γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αν και κοινοτικός. Ο λόγος για τον ισπανό Γκιγέρμο Πέρεθ που συμφώνησε κι αυτός χθες να συνεχίσει στους κίτρινους και θα παραμείνει για 4η σερί χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γεννημένος στη Μούρθια στις 11/01 του 1987 αριστερός χαφ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Μούρθια, συνέχισε στη Βαλένθια για να πάει το 2007 στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Εκεί είχε 37 συμμ και τρία γκολ με τη δεύτερη ομάδα στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε εκεί. Το 2009 πήγε στην Σπόρτινγκ Χιχόν στην οποία κάθισε για τρία χρόνια (66 συμμ- έξι γκολ) με ένα ενδιάμεσο δανεισμό στην Αλμπαθέτε τον Ιανουάριο του 2011. Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για λογαριασμό της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ όπου με προπονητή τον Καλαϊτζίδη μέτρησε 23 συμμετοχές και δυο γκολ. Την επόμενη σεζόν  ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και έκανε μόλις μια συμμετοχή. Πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στον Πανθρακικό (10 παιχνίδια) και στο δεύτερο στη Λαμία (12 συμμ). Ο Πέρεθ υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για ένα χρόνο και θα έρθει αύριο από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πετάξει κανονικά το Σάββατο για το Ζλάτιμπορ.
 

Ο Πέρεθ διακρίνεται για τα καλά του χτυπήματα με το αριστερό πόδι, είναι γρήγορος, έχει καλό σουτ, ειδικά από μακρινή απόσταση, δεν παραλείπει να ασκεί και τα αμυντικά του καθήκοντα ενώ στα συν του ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα