Ικανός για την διαφορά, άψογος χαρακτήρας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ατρόμητος, το ενδιαφέρον της Κέρκυρας και Πανθρακικός

Ο Φάμπιο Ταβάρες αποτελεί την πέμπτη προσθήκη στο ρόστερ του ΑΡΗ και ίσως την πιο ποιοτική μέχρι στιγμής, μαζί με εκείνη του Κάρλο Κόστλι, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει με την ομάδα. 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον ΑΡΗ για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, βάσει τουλάχιστον των όσων λέγονται για τον ίδιο.

Οσοι τον γνωρίζουν, κάνουν λόγο για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει… σβηστά στην Φούτμπολ Λιγκ. Παίκτης με ταχύτητα, που πατάει περιοχή και αν του δοθεί η ευκαιρία, μπορεί να σκοράρει. Επίσης το ύψους του (1,87), του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός, εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες.

Εκτός από καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, όσοι τον ξέρουν κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων και για έναν άψογο χαρακτήρα. Στοιχεία εξίσου σημαντικά με το αγωνιστικό, σημασία όμως έχει ότι ο ΑΡΗΣ ναι μεν δεν πήρε παίκτη από το… πάνω ράφι, αλλά είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Κέρκυρα, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός τους τελευταίους έξι μήνες, τον ήθελε την νέα χρονιά, ενώ βρέθηκε και στο στόχαστρο του Πανθρακικού. Στον Ατρόμητο είχαν δει την περίπτωση του ως μία επένδυση, αλλά μετά από 2,5 χρόνια είδαν ότι δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν, κυρίως στο τακτικό κομμάτι, εκεί όπου σύμφωνα με ανθρώπους των Περιστεριωτών, έδειξε να υστερεί περισσότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα