Δευτέρα η Football League

από AllAboutARIS

Συνεδριάζει η διοργανώτρια αρχή, με το βλέμμα στις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ θα τεθούν επί τάπητος ημερομηνίες κλήρωσης κι έναρξης του πρωταθλήματος.

Σήμερα επικυρώθηκε η βαθμολογία της περσινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα (με τον υποβιβασμό και της Κέρκυρας). Κάτι που ανοίγει το δρόμο για να τρέξουν και οι διαδικασίες στη Football League.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα (17/8) θα συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή και θα εγγραφούν νέα μέλη, δηλαδή ομάδες που θα ‘χουν ήδη δηλώσει και επίσημα συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα αφού θα εκπνεύσει η προθεσμία που θα τεθεί.

Από ‘κει και πέρα θα συζητηθεί το πότε θα γίνει η κλήρωση, το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ φυσικά μεγάλο μέρος της κουβέντας θα πάει στον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά, αφού απ’ αυτά τα δύο προέρχονται ως επί το πλείστον τα έσοδα στις ΠΑΕ, οι οποίες στοχεύουν στο όσο το δυνατόν καλύτερες συμφωνίες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεδριάζει την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Εγγραφή Νέων μελών ΔΣ

2.- Ορισμός ημερομηνίας έναρξης Πρωταθλήματος 2015-2016    

3.- Ορισμός ημερομηνίας κλήρωσης Πρωταθλήματος 2015-2016

4.- Συζήτηση χορηγίας ΟΠΑΠ – Σύμβαση Τηλεοπτικών

5.- Διάφορα Θέματα

Προτεινόμενα Άρθρα