«Θα ξεχωρίσει στον ΑΡΗ ο Φάμπιο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Σίγουρα θα βοηθήσει»

Ο Μανώλης Καλογεράκης είναι από τους παίκτες που γνωρίζει τον Φάμπιο, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στα Χανιά την σεζόν 2011-2012.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΡΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και σιαράφησε το πρφίλ του 27χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος συμφώνησε με τους «κίτρινους» για την νέα σεζόν.

Για την εικόνα που έχει για τον παίκτη, από την κοινή τους παρουσία στα Χανιά: «Είχε έρθει να δοκιμαστεί και αποκτήθηκε αμέσως. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος θα ξεχωρίσει στον ΑΡΗ. Είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να σκοράρει. Δεν έχει θέμα με το γκολ, αν βρεθεί σε θέση να σκοράρει».

Για την θέση του Φάμπιο: «Η θέση του είναι στα εξτρέμ, μπορεί όμως να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Σε κάθε αγώνα που έπαιζε, ξεχώριζε».

Για το κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΑΡΗ: «Σίγουρα θα βοηθήσει. Εχει τα φόντα να κάνει μία πολύ καλή σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Για τα όσα ακούστηκαν περί επιστροφής του στον ΑΡΗ: «Εμεινα ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Πριν δύο εβδομάδες είχα μία επαφή με τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά τίποτα περισσότερο».

Προτεινόμενα Άρθρα