«Ιδανικές οι συνθήκες στο Ζλάτιμπορ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πληροί όλες τις προϋποθέσεις ως αθλητικό κέντρο»

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ήταν εκείνος που από πλευράς ΑΡΗ τσέκαρε το αθλητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ, το οποίο τελικά επιλέχθηκε για την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και αναφέρθηκε στις καλές εντυπώσεις που το άφησε το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, μιλώντας παράλληλα και για την παρούσα κατάσταση στην ομάδα. 

Για το τι είδε ο ίδιος στο αθλητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ: «Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για προετοιμασία. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δουλέψει ο ΑΡΗΣ για δύο εβδομάδες. Το έχουν επιλέξει άλλωστε και αρκετές ομάδες από την Σέρβια. Εχει δύο γήπεδο το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί και το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο».

Για το γεγονός ότι ούτε φέτος θα δοθούν φιλικά: «Οντως είναι δύσκολο, γιατί δεν βρίσκεις εύκολα αντιπάλους αυτή την περίοδο. Ετσι κι αλλιώς, το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί δεν περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια».

Για την αλλαγή πλάνων με την μετάβαση στο Ζλάτιμπορ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ο δρόμος, αλλά τα σύνορα. Εκεί θα υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία. Για αυτό και επιλέχθηκε η ομάδα να μεταβεί αεροπορικά στην Σερβία».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό. Οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά. Περιμένουν να έρθουν και άλλοι φυσικά στην ομάδα, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Υπάρχει αγωνία για το που θα αγωνιστούμε. Εφόσον πάντως παίξουμε στην Φούτμπολ Λιγκ, το επόμενο καλοκαίρι θα προετοιμαζόμαστε για την Σούπερ Λιγκ».

Για το δίπλωμα του: «Απομένουν δύο σεμινάρια. Θα χρειαστεί να πάω πάλι για ένα διάστημα στην Βοσνία, ώστε στην συνέχεια να αφοσιωθώ στον ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα